Články

Přinášíme smutný obrázek. Naše hřiště je zničené stejně tak i zázemí. V tuto chvíli se nedá určit kdy bude provoz obnoven nebo zdali se vůbec letošní sezóna dohraje.

Během úterního odpoledne překvapila přítomné rodiče, diváky a hráče na našich hřištích zajímavá návštěva. Na hlavní ploše jsme mohli vidět předsedu klubu Dalibora Fišera během rozhoru pro zpravodajský kanál CNN Prima News.

A tým

04.08.2024

Již zítra v sobotu 26.7. sehraje A tým první přátelský zápas v nové sezóně, který sehraje na hřišti v Chuchelné s tamním TJ od 17:30. Naši borci nastoupí do utkání z plné přípravy a navíc v hodně kombinované sestavě. Uvidíme tedy, v jakém světle se naši hráči na hřišti nováčka okresního přeboru představí. Náš tým mnoha změnami po uplynulé sezóně...

Již zítra v sobotu 26.7. sehraje A tým první přátelský zápas v nové sezóně, který sehraje na hřišti v Chuchelné s tamním TJ od 17:30. Naši borci nastoupí do utkání z plné přípravy a navíc v hodně kombinované sestavě. Uvidíme tedy, v jakém světle se naši hráči na hřišti nováčka okresního přeboru představí. Náš tým mnoha změnami po uplynulé...

Dalším dvojzápasem našich dorostů byla Horní Suchá. Ve starší kategorii byl soupeř lídrem tabulky a na hřišti to bylo znát. Naši borci drželi nadějné skóre do 24. minuty . Soupeř se prosadil dvakrát v každém poločase.

Krásný areál a perfektní pažit sliboval kvalitní fotbal dorostu . V kobeřicích byl první zápas našich borců ze straší kategorie naplánován až na 12:30.

Krajský přebor našeho dorostu nabídl domácí zápasy proti Frenštátu pod Radhoštěm. Obě naše katogorie nedokazli bodovat a všechny body si tak Frenštát odvezl . Oba zápasy skončili rozdílovým gólem . Další víkend nabídne zápas na těžké půdě Kobeřic.