Články

Již zítra v sobotu 26.7. sehraje A tým první přátelský zápas v nové sezóně, který sehraje na hřišti v Chuchelné s tamním TJ od 17:30. Naši borci nastoupí do utkání z plné přípravy a navíc v hodně kombinované sestavě. Uvidíme tedy, v jakém světle se naši hráči na hřišti nováčka okresního přeboru představí. Náš tým mnoha změnami po uplynulé...

Dalším dvojzápasem našich dorostů byla Horní Suchá. Ve starší kategorii byl soupeř lídrem tabulky a na hřišti to bylo znát. Naši borci drželi nadějné skóre do 24. minuty . Soupeř se prosadil dvakrát v každém poločase.

Krásný areál a perfektní pažit sliboval kvalitní fotbal dorostu . V kobeřicích byl první zápas našich borců ze straší kategorie naplánován až na 12:30.

Krajský přebor našeho dorostu nabídl domácí zápasy proti Frenštátu pod Radhoštěm. Obě naše katogorie nedokazli bodovat a všechny body si tak Frenštát odvezl . Oba zápasy skončili rozdílovým gólem . Další víkend nabídne zápas na těžké půdě Kobeřic.

Dorost si s Petřkovicemi body rozdělil rovným dílem Zatímco si mladší kategorie dokázala na domácí půdě se soupeřem hravě poradit, starší bohužel těsně prohráli a jejich vítězná série je tak u konce.

Slavistický dorost dnes vyrazil do Darkoviček. Tradičně v 10:00 zahajili dvojzápas starší kategorie . Již v prvním poločase slávisté skórovali a to Fuchsig ve 24 minutě. Ve druhém dějství Bosák, až v 89 minutě utnul domácím myšlenku na vyrovnání. Konečný stav utkání 0:2.

Slávistický dorost zavítal na úvod druhé části sezony do Hlubiny. Starší s výkopem v 9:30, inkasovali hned v 17 minutě z pokutového kopu po faulu na Peňáze. Penálta byla tak jediným gólem v prvním poločase. Nadějné skóre v 67 minutě utnul Závěta , který nekompromisně zvýšil náskok na 2:0. Stejný hráč poslal míč do sítě Slávie i v 72 minutě....

O tomto víkendu se nám opět rozebíhají soutěže, jako první se představí A tým, který zajíždí do Velkých Hoštic, v neděli poté dorostenecké týmy zahájí jarní část utkáním na Hlubině v Ostravě.